De bedst klædte ishockey spillere


9783213-loui-eriksson

Det kendte modemagasin Vanity Fair har kåret de bedst klædte ishockey spillere. Generelt er ishockey spillerne mere konservative i deres tøjstil end fodboldspillerne, men de forstår stadig at se cool ud.

Disse ishockey spillere og andre kendisser får deres tid på den røde løber, så de er lettet at følge. Muligvis har de fået hjælp af stylister eller andre kyndige. Lad dig inspirere til at finde din stil! Som oftest er det detaljer og accessoires der gør forskellen. Hos Neckwear finder du slips, butterflies, bælter, lommetørklæder og sokker i alle stilarter.

Lad os nu se lidt nærmere på nogle af ishockey spillerene som ifølge Vanity Fair virkelig ser coole ud. Svenske Henrik Lundquist, også kaldet King Henry, som spiller for New York Rangers har et nordiske gentleman look. Ofte ses han i blazere og smalle trendy slips. Canadiske Vincent Lecavalier åbne sweaters og V-hals mere eller mindre som sit stilistiske varemærke. Ryan Kessler ses ofte i løse sportsfrakker og med tilfældigt udseende hår, man han formår at være skarp med sine smalle slips og farverige skjorter. Matt Duchene har trods sin unge alder lagt sig fast på en meget klassisk stil med rep ties og om sommeren aviator solbriller. Trods sin opvækst i en lille by i staten Saskatchewan i Canada har Brooks Laich tillagt sig Washington stilen med velsiddende jakkesæt med vest og det hele, hvilket er traditionen her. Pittsburg spilleren Sidney Crosby ses ligeledes i velsiddende jakkesæt. Endnu en svensker Erik Karlsson er med på listen. Han spiller for canadiske Ottawa og kører en europæiske inspireret stil med slim suits og farverige skjorter.

Shea Weber som spiller for Nashville har anlagt sig et børsmægler look med mørke jakkesæt og slips, som klæder hans velbyggede krop. Jason Spezza fra Ottawa har valgt at give sine klassiske jakkesæt et twist ved at anvende forskellige slips lige fra polkaprikkede til bolchestribede og mange andre mønstre.